PRISERRead in english

TIDBUDGETSTANDARDLUXFAMILYTOURINGHELMETS
6 hours50 kr.80 kr.110 kr.300 kr.200 kr.40 kr.
24 hours80 kr.110 kr.140 kr.450 kr.300 kr.40 kr.
add day35 kr.50 kr.65 kr.150 kr.100 kr.10 kr.
1 week270 kr.385 kr.500 kr.1350 kr.900 kr.100 kr.
add day20 kr.30 kr.40 kr.150 kr.75 kr.5 kr.
2 weeks400 kr.550 kr.750 kr.2200 kr.1300 kr.125 kr.
3 weeks525 kr.690 kr.975 kr.3100 kr.1700 kr.140 kr.
4 weeks625 kr.810 kr.1150 kr.4000 kr.2100 kr.155 kr.
2 months900 kr.1200 kr.1700 kr.6500 kr.3100 kr.250 kr.

cykeludlejning

rent a bike  renting bikes at Baisikeli

Du har lige fundet Københavns billigste cykeludlejning! Vi har cykler til ethvert formål og ethvert budget.

Se priser og book online længere nede på siden.

NYD KØBENHAVN PÅ TO HJUL, OG HJÆLP OS SAMTIDIG
MED AT BEKÆMPE FATTIGDOM I AFRIKA!

Baisikeli arbejder for at udvikle cykelindustrien i Afrika. Cykler er et vigtigt transportmiddel i fattige områder, da lokalbefolkningen nemmere kan øge deres indkomst, få adgang til uddannelse og lægehjælp med bedre transportmuligheder. I Danmark samler Baisikeli brugte cykler og sender dem til Mozambique, hvor de bliver repareret og solgt. Pengene fra vores cykelbutik hjælper os til at finansiere indsamling, pakning samt fragten af cykler fra Danmark til Mozambique. Vi har indtil videre sendt over 10.000 cykler til Afrika. Hermed forsyner vi lokalbefolkningen med bedre cykler, samtidig med at vi uddanner den næste generation af cykelmekanikere i Mozambique.

 

 

 

ONLINE BOOKING (MIN. 10 CYKLER, kun ved booking)

 

Hvis du vil booke online skal du sende en mail til rental@baisikeli.dk med følgende:

 1. Antal cykler (minimum 10 med undtagelse af Touring cykler) 
 2. Navn og telefonnummer på kontaktperson
 3. Tid for afhentning og aflevering af cyklerne
 4. Om du/i skal bruge hjelme, lys og/eller cykeltasker

 

Så vil du få en bekræftelses-email så snart vi har set og registreret jeres booking.

Cykeltyper

standard rental bike


Standard

Det er allesammen relativt nye cykler i perfekt stand, som passer godt til hverdagsbrug. Du skal vælge en standard-cykel, hvis du leder efter en behagelig cykeloplevelse i København  


Budget

Budgetcyklerne er gode til en cykeltur hvis du ikke skal for langt. De er lidt ældre end standard-cyklerne. En budget cykel er en god cykel med mindre komfort til en god pris, hvis du skal en tur rundt i København.


Familie

Familie cyklerne er den typiske Københavner-ladcykel med tre hjul hvor en voksen kan cykle to børn rundt i byen. Cyklerne kommer med en bænk og en hoftesele. Hvis man ønsker kaleche skal denne lejes seperat. Alle vore familiecykler er originale christianiacykler model light. 

Tilbehør

Hos Baisikeli tilbyder vi udlejning af hjelme og cykeltasker. Alle cykler er udstyret med en lås. Dog er der ikke lys på vores cykler, men du kan købe et billigt sæt mini-lygter i vores butik.

Lux

Lux cyklerne er typisk den klassiske Københavnercykel med oprejst kørestilling og kurv. Her kører du med komfort frem for alt. Luxcykler er bl.a. Raleigh, og Winther cykler og er hovedsagligt damecykler med en lav indstigning. 

 

Touring

Touring cykler er til den lange tur rundt i landet, hvor man skal køre op til adskillige hundrede kilometer. De kommer med 21 gear, bagbagagebærer, flaskeholdere, antipuncture dæk, skivebremser, samt et mini reparationssæt. Da vi kun har 12 af disse cykler, anbefaler vi altid at booke disse på forhånd, så man er sikker på, at cyklerne er klar ved ankomst. Touring cyklerne er de eneste vi reserverer til grupper under ti.

Faq 

Kan jeg betale med kreditkort?
Ja, vi modtager alle slags kreditkort.

Skal jeg betale depositum?
Nej, det skal du ikke. Vi kræver dog enten CPR-nummer, eller at du viser gyldigt billed-ID (pas eller kørekort), og at du betaler hele beløbet når du henter din cykel. Vi forventer desuden at du afleverer din cykel til den aftalte tid.

Hvad skal jeg gøre hvis min leje-cykel punkterer?
Et fladt dæk er irriterende, men det hænder desværre af og til. Hvis uheldet er ude, må du komme forbi vores udlejningsbutik på Ingerslevsgade. Her får du en ny cykel med det samme. Er du ikke tæt på vores udlejning, kan du tage s-toget, som transporterer din cykel helt gratis.

Hvad gør jeg hvis min leje-cykel går i stykker?
Skulle der opstå mere alvorlige problemer med din cykel, skal du venligst tage den med til vores udlejningsbutik på Ingerslevsgade. Her får du en ny cykel med det samme. Er du ikke tæt på vores udlejning, kan du tage s-toget, som transporterer din cykel helt gratis.

Hvis jeg godt kan lide min leje-cykel, kan jeg så købe den?
Nej, vi sælger ikke vores udlejningscykler. Men du kan med fordel se på vores store udvalg af både nye og second-hand cykler i vores cykelbutik på Ingerslevsgade. Her kan du sikkert finde en cykel, som minder om din leje-cykel.

Reservationer

Kan jeg lave en reservation?
Ja, du kan reservere cykler hvis du skal bruge 10 ”standard-cykler” eller flere. 

Kan jeg reservere en ”budget-cykel”?
Nej. Vi har et begrænset antal ”budget-cykler”, og derfor tager vi ikke imod reservationer til denne type.
Her gælder først til mølle.

Kan jeg reservere en ”Familie-cykel”?
Nej. Vi har dog over 30 familiecykler til udlejning, så vi har næsten altid en på lager, men hvis du kommer  og der er udsolgt, så er vi altid behjælpelige med at fortælle hvornår den næste familiecykel kommer tilbage. 

Hvordan laver jeg en gruppe-reservation?
Hvis din gruppe har brug for 10 eller flere cykler kan du lave en reservation via e-mail på rental@baisikeli.dk. Vi tager ikke imod reservationer på telefonen.

Cyklerne

Er der lås på jeres cykler?
Ja, alle vores cykler har lås og du får nøglen når du henter cyklen.

Hvor mange gear har jeres cykler?
Eftersom vi har et bredt udvalg af cykler, har vi cykler med gear mellem 0 og 21, så der er rig mulighed for at finde den cykel der passer til dit behov.

Udlejer I ”fixies”?
Nej, vi udlejer ikke fixie-cykler.

Er jeres cykler udstyret med for- og baglys?
Nej, det er de ikke. Dette er især på grund af, at de ofte mistes og ødelægges. I Danmark er det lovpligtigt at cykle med lys i mørke, og derfor råder vi dig til at købe et sæt cykellygter. Du kan købe dem i vores butikker, eller i supermarkeder. Du kan også leje lygter for 20 kr. per dag. 

Har I touring-cykler? Jeg vil gerne cykle rundt i Danmark, kan jeg leje en passende cykel til dette formål af jer?
Ja. Vi har cykler til netop dette formål, men skriv en e-mail på forhånd med jeres forventninger, så kan vi se om vi kan finde ud af noget der passer netop jer. Vores touring cykler er dog selvfølgelig dyrere. 

Din sikkerhed

Er det sikkert at cykle i København?
Ja. Flere tusind cyklister kører dagligt gennem Københavns gader hver eneste dag, og derfor er alle særligt opmærksomme på cyklister. Herudover er der cykelstier over hele byen. Selvfølgelig skal du dog passe på dig selv og køre forsigtigt. Se hvordan andre cyklister kører, og følg med.

Hvad med på landet, er det også sikkert at cykle der?
Ja, det er det. Her vil du finde mange stille veje med meget lidt trafik. At cykle på landet i Danmark er en dejlig, sikker oplevelse!

Skal jeg have cykelhjelm på?
Det er ikke et lovkrav at have cykelhjelm på i Danmark. Dog er det en god idé hvis du vil passe ekstra godt på dig selv. Du kan leje en cykelhjelm i en af vores butikker.


Nyhedsbrev

  • Hvorfor handle hos Baisikeli?

  • Shop og støt projekter i Afrika
  • 1. servicetjek til halv pris (125 kr.)
  • 6 måneders garanti på brugte cykler