OBS: Ingen levering af ladcykler i uge 28, 30 og 31.

Ladcykel butik i København

Baisikeli Cargo er vores ladcykel konceptbutik, hvor vi forhandler Nihola og Christiania ladcykler. Kig forbi i butikken og prøv en ladcykel eller få en snak med en af vores ladcykel eksperter. Vi har mange års erfaring med ladcykler og har eget værksted kun til ladcykler.
Christiania Bikes E-Light

Christiania E-Light familiepakke

Christiania Light ladcyklen er den populære model til to børn, som vi omtaler som familiepakken, da den passer perfekt til børnefamilien.

Pakkepris 28.000 kr.

Nihola Family med el

Nihola Family med el

Nihola Family er den klassiske Nihola ladcykel med alt, hvad børnefamilien med to børn har brug for. Modellen fås også med frontlåge til hunden.

Pris fra 24.090 kr.

Christiania Straightbox

Christiania Straightbox familiepakke

Ladcyklen Christiania Straightbox er næsten samme model som Light, men på grund af den lige kasse, er der plads til fire børn i cyklen.

Pakkepris 31.875 kr.

Nihola 4.0 med el

Nihola 4.0 med el

Nihola 4.0 er Nihola-modellen til institutionen, den store børnefamilie eller legekammeraterne, der har brug for en ladcykel med plads til hele fire børn.

Pris fra 26.890 kr.

Christiania +30

Christiania +30 familiepakke

Christiania +30 er en ladcykel der er hele 30 cm længere end normalen, hvilket gør det muligt, at have hele seks børn i cyklen – perfekt til institutionen.

Pakkepris 32.875 kr.

Nihola Low med el

Nihola Low med el

Nihola Low modellen er en ladcykel til stabil solokørsel, eller med selskab af en hund eller et mindre barn i den ikoniske runde kasse foran.

Pris fra 31.175 kr.

Christiania MidDrive

Christiania MidDrive familiepakke

MidDrive Pro er ladcykel topmodellen, hvor du udover Shimano Steps centermotoren får 5 indvendige Shimano gear og alt indholdet i vores familiepakke.

Pakkepris 38.375 kr.

Hvor finder jeg jeres ladcykel butik i København?

Du finder Baisikeli Cargo i krydset lige overfor Dybbølsbro, hvor vi har en unik konceptbutik udelukkende med salg og reparation af Nihola og Christiania Bikes.

Baisikeli Cargo
Ingerslevsgade 100
1705 København

Telefon 26 70 02 29 tast 2
Email cargo@baisikeli.dk

Åbningstider
Mandag 8.30-17.30
Tirsdag 8.30-17.30
Onsdag 8.30-17.30
Torsdag 8.30-17.30
Fredag 8.30-17.30
Lørdag 10.00-14.00

 

Find Baisikeli Cargo

Reparation af ladcykler i København

Basikeli Cargo butikken i København har eget cykel værksted kun til reparation af Nihola og Christiania ladcykler. Vi er eksperter i netop disse ladcykel-modeller, så kig trygt forbi hvis du skal have repareret din ladcykel.

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Vi anbefaler enten en ladcykel fra Nihola eller Christiania Bikes. Det er begge gode danske kvalitetscykler. Præcis hvilken model du skal bruge afhænger af dit behov. Vi anbefaler at du enten kigger fordi i vores butik og prøvekører eller ringer til os for yderligere rådgivning. Vores butik ligger på Vesterbro i København.

Hvad koster en ladcykel?

Pisen på en ladcykel afhænger hvilken model du vælger og hvilken type udstyr du vil have med. Du kan beregne din pris på en Nihola ladcykel her og en Christiania ladcykel her.

Hvor mange børn kan der sidde i en ladcykel?

I Nihola Family og Christiania Light ladcyklerne kan der sidde 2 børn.
I Christiania Straightbox og Nihola 4.0 ladcyklerne kan der sidde 4 børn.
I Christiania +30 ladcyklen kan der sidde 6 børn.

Vi anbefaler altid at du kigger forbi og prøvekører en ladcykel, så du kan se hvilken model der passer til dit behov.

Om Baisikeli Cargo

Baisikeli Cargo er en ladcykel konceptbutik, på Vesterbro i København, udelukkende med de københavnske mærker Nihola og Christiania Bikes. Her vil du kunne møde eksperter, både i butikken og på værkstedet, som kan rådgive dig omkring køb, reparation og service af Nihola og Christiania Bikes.