OBS: Ingen levering af ladcykler i uge 28, 30 og 31.

B Corp

B Corp er en certificering, der dokumenterer, at virksomheden lever op til de høje krav, som både medarbejdere, forbrugere og andre interessenter har, inden for social og miljømæssig ansvarlighed.

B Corp består af mere end 4000 virksomheder på verdensplan, der både arbejder for at skabe et overskud men også ønsker at forandre samfundet. Som certificeret virksomhed konkurrerer man ikke om at være bedst i verden men bedst for verden.

Det handler altså ikke om, at være de bedste i verdenen, men bedst FOR verdenen. I praktis betyder det, at Baisikeli udspringer af et formål, og har ligeså meget fokus på miljø, mennesker og profit i virksomheden.

  • Formålet: At forbedre livskvaliteten for verdens fattigste gennem bæredygtig transport
  • Miljø: Kernen i Baisikeli er, at benytte ellers spildte ressourcer, f.eks. ved, at sende brugte danske cykler til Afrika.
  • Mennesker: Baisikeli er medstifter af Baisikeli Frijob, der giver gadens folk et uforpligtende arbejdsfællesskab.
  • Profit: Baisikeli vil være foregangsvirksomhed for helt almindelige små virksomheder, der vil gøre en forskel for verdenen og samtidig frive en sund virksomhed.

Baisikeli blev B Corp certificeret første gang i februar 2018 med 105 og senest i 2022 med 110 point. Derudover er vi blevet tildelt titlen son “Best for the World” i kategorien fællesskab både i 2021 og 2022.

“Årets Best for the World virksomheder er de bedste i klassen, og de udmærker sig ved at skabe positiv indflydelse for deres interessenter, herunder deres medarbejdere, samfundet, kunderne og miljøet. Vi er stolte af disse virksomheder, der er drevet af at gøre noget for fællesskabet og af de sidste 15 års arbejde med vores fælles vision omn at mere inkluderende, retfærdigt og regenerativt økonomisk system for alle mennesker og planeten” – Direktør Juan Pablo Larenas fra B Lab Global, der er organisationen bag certificeringen B Corp.

B Corp virksomheder i København

Se kortet i større version her

B Corp kort