OBS: Ingen levering af ladcykler i uge 28, 30 og 31.

Baisikeli Cargo

Baisikeli Cargo er en ny ladcykel konceptbutik, på Vesterbro i København, udelukkende med de københavnske mærker Nihola og Christiania Bikes. Her vil du kunne møde eksperter, både i butikken og på værkstedet, som kan rådgive dig omkring køb, reparation og service af Nihola og Christiania Bikes.

Butikken på Ingerslevsgade 100 har de sidste 16 år været hjemsted for Nihola Cykler København, med Baisikeli som nabo på den anden side af vejen. Derfor var det helt naturligt for Baisikeli, at overtage driften af butikken som Nihola forhandler.

For dig som Nihola cykelejer betyder Baisikeli’s overtagelse ikke noget. Du har stadig din reklamationsret og garanti – og Werner er fortsat en del af butikken. Nihola som selskab lever også i bedste velgående, og har blot valgt, at fokusere 100% på sin fabrik på Midtsjælland.

Udover Nihola, bliver butikken også centrum for Christiania Bikes, der siden 1972 har været en fast del af Københavns bybillede. Tilsammen giver det Baisikeli et unikt koncept, med to ladcykelmærker, der komplimenterer hinanden perfekt.

Baisikeli har officielt overtaget butikken 1. marts, og vil i de kommende måneder indrette Baisikeli Cargo. Åbningstiderne er hverdage 8.30-17.30 og lørdag 10.00-14.00.

Baisikeli Cargo - Nihola

Baisikeli Cargo med Niels Holme Larsen, Direktør i Nihola.

Baisikeli Cargo - Christiania Bikes

Baisikeli Cargo med Lars Engstrøm, Direktør i Christiania Bikes.