Baisikeli søger butiksmedarbejder med cykelbaggrund

Baisikeli søger en butiksmedarbejder til vores nye ladcykel konceptbutik på Vesterbro, med udelukkende Nihola og Christiania Bikes. Vi foretrækker du er fagudlært cykelmekaniker med interesse for salg, eller salgsuddannet med interesse for cykler. Dine primære arbejdsopgaver er kundebetjening, salg af cykler, samt ind- og udlevering af reparationsopgaver.

Vi søger en udadvendt, serviceminded og rummelig person. Samtidig er du ambitiøs, og har en drøm om ansvaret for din egen Baisikeli butik i København indenfor 2-3 år. Til gengæld tilbyder vi et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer, i en virksomhed med et klart formål. Arbejdstiden er hverdage kl. 14.30-17.30 samt lørdag kl. 10.00-14.00. 

Baisikeli betyder cykel på swahili. Baisikeli arbejder for en bæredygtig cykelkultur i Afrika, gennem cykelbutikker i Danmark. I vores butikker sælger og reparerer nye og brugte cykler i København, og Beira i Mozambique. Baisikeli forbedrer livskvaliteten for verdens fattigste gennem nemmere transport, deraf sloganet “Bikes for a Better Life”. 

Spørgsmål om, og ansøgning af stillingen, sendes til niels@baisikeli.dk eller på telefon 71 99 43 87.