OBS: Ingen levering af ladcykler i uge 28, 30 og 31.

Baisikeli søger social bevidst cykelmekaniker

Baisikeli søger en selvstændig cykelmekaniker til vores butik og værksted i Slangerup. Din baggrund skal være som fagudlært cykelmekaniker, og du skal være med til, at opbygge vores nye butik i Slangerup med fokus på MTB, touring cykler og alm. brugte cykler, samt reparation af mekaniske dele på el–cykler.

Baisikeli i Slangerup er centrum for Baisikelis sociale arbejde både herhjemme og i Afrika, så det er essentielt, at du udover din cykelfaglighed, har gode sociale kompetencer. Vi søger en udadvendt, socialt anlagt og rummelig person, der får ansvaret for vores døve medarbejder, praktikanter med diagnoser og lærlinge. Du skal være med til at ansætte nye lærlinge som skal arbejde både i Slangerup og i København.

Til gengæld tilbyder vi et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer, i en virksomhed med et klart formål. Arbejdstiden er alle hverdage kl. 08.00-15.00 samt en enkelt lørdag i måneden kl. 10.00-14.00.

Baisikeli betyder cykel på swahili. Baisikeli arbejder for en bæredygtig cykelkultur i Afrika, gennem cykelbutikker i Danmark. I vores butikker sælger og reparerer nye og brugte cykler i København, og Beira i Mozambique. Baisikeli forbedrer livskvaliteten for verdens fattigste gennem nemmere transport, deraf sloganet “Bikes for a Better Life”.

Spørgsmål om, og ansøgning af stillingen, sendes til niels@baisikeli.dk eller på telefon 71 99 43 87.