+1.000 tilfredse kunder                      Kun danske ladcykler i høj kvalitet                        2 års garanti

Baisikelis nye samarbejde med Kibera Bicycle Center

Billedet er fra Kibera Bicycle Centers seneste cykelevent i september 2024, hvor flere hundrede kenyanere stimler sammen og sætter fokus på inklusion, bæredygtighed og fællesskab gennem cyklerne.

I Baisikeli er vi stolte af at kunne præsentere vores nyeste samarbejde med Kibera Bicycle Center i Nairobi, Kenya. Dette partnerskab er en del af vores vision om at fremme cykelkulturen i udviklingslande og samtidig skabe bæredygtige løsninger, der kan gøre en reel forskel for befolkningen.

Kenya har en rig og voksende cykelkultur, men der er stadig mange udfordringer, især for kvinder, som ofte er underrepræsenterede på cykelstierne og i cykelindustrien. Med dette nye samarbejde ønsker vi at ændre på denne ubalance og sikre, at flere kenyanske kvinder deltager i cykelkulturen. Kibera Bicycle Center afholder events, hvor inklusion, bæredygtighed og fællesskab er på dagsordenen og tiltrækker hundredevis af deltagere.

Kun 3,1% af cyklisterne i Nairobi er kvinder, viser undersøgelser fra Climate and Development Knowledge Network.

Vores mål er at styrke cykelkulturen i Kenya gennem formidling af inspirerende historier om cyklingens rolle i samfundet. Vi ønsker at vise, hvordan cyklen kan være en praktisk og bæredygtig løsning på mange af de transportudfordringer, som folk i Kenya står overfor. En vigtig del af vores samarbejde er også at fremme brugen af cykler som et miljøvenligt transportmiddel, der kan hjælpe med at reducere forurening og forbedre adgangen til ressourcer som sundhed og uddannelse.