Nihola ladcykel guide

Nihola ladcykel guide

Nihola ladcykel guiden hjælper dig med, at finde lige netop den Nihola model, som passer til dig – og gennemgår også populære tilpasninger.

Denne guide indeholder:

 • Nihola ladcykel modeller
 • Med eller uden el?
 • Nihola ladcykel tilpasninger
 • Lav eller ekstra lav?
 • Mix og match din Nihola

Nihola ladcykel modeller

Din nye Nihola ladcykel bliver sandsynligvis en af de tre mest populære modeller; Family, 4.0 eller Low. Nihola ladcykler findes egentlig i otte forskellige modeller, men i denne guide undlader vi specialcyklerne til kørestole, rehabilitering og taxicykler.

Fælles for de tre typiske modeller er, at de kan bære 100 kilo både i kassen og på børnebænket. Selve kassen er designet til børn på op til 7-8 år. I forhold til indstigningshøjde fås 4.0 modellen med almindelig højde, Family modellen med almindelig eller ekstra lav højde og Low modellen med lav eller ekstra lav højde.

Nihola ladcykel guide

Nihola Family

Nihola Family er den klassiske ladcykel til børnefamilien med 1-2 børn. Med det store lad er modellen perfekt til børnetransport, hvor ungerne kan sidde i ly for det danske vejr, under kalechen.

Nihola 4.0

Nihola 4.0 har fået navnet, fordi den passer til den store børnefamilien med 4 børn eller institutionen. Modellen har to børnebænke, og lav børnevenlig indstigning i siden af cyklen. Da 4.0 er lidt længere, er den også udstyret med ekstra støtteben i fronten.

Nihola Low

Nihola Low er cyklen til ældre eller personer med fysiske udfordringer, på grund af den stabile køreglæde, og lave indstigningshøjde på kun 32 cm. I den runde kasse foran er der plads til et barn, baggage eller indkøb.

Med eller uden el?

Nihola modellerne med el bliver drevet af den danske Promovec motor. Det er helt op til dig, om du vælger elmotor eller rugbrødsmotoren i din Nihola. Men vores erfaring er, at du får meget mere glæde af cyklen med el, da du simpelthen bruger den mere.

Udover den ekstra hjælp, op ad bakkerne er der et par forskelle på modeller med og uden el. Modellen med el fås med udvendige gear og hydrauliske skivebremser, mens modellem uden el fås med indvendige gear, og med eller uden fodbremse.

Nihola ladcykel tilpasninger

Der er mange muligheder for tilkøb på din Nihola, men lad os fokusere på tre populære tilpasninger.

Nihola Dog modellen, er udstyret med en låge, så de firbenede venner har let adgang. Udover lågen er cyklen identisk med Nihola Family.

Lang de fleste nye Nihola ejere vælger, at få en kaleche med, i en af de 13 valgfrie farver. Kalechen har et stort vindue foran, så ungerne har godt udsyn, og et mindre vindue bagerst, så du kan holde øje med børnene.

Som standard kommer din Nihola med et 11 ampere batteri, men du kan opgradere til 13,2 eller 15,6 ampere for ekstra rækkevidde.

Lav eller ekstra lav?

Nihola Family kan købes med lavere indstigningshøjde så du får nemmere ved at komme  op på cyklen.

Nihola Low kommer endda med en ekstra lav indstigningshøjde på bare 32 cm, ligesom den kan fås med specialpedaler (lod og fodstøtte), til dig med fysiske udfordringer.

Mix og match din Nihola

Når du bestiller en Nihola, kan du mixe og matche farvevalget på selve ladet og kalechen – og opnå en unik cykel.

Du har nemlig valget mellem 13 kalechefarver og 8 farver på ladet, hvor fronten og siderne ikke behøver, at være samme farve. Sidst kan du også få gennemsigtige front og sider.

Nihola ladcykel farver

Flere fakta om Nihola

 • 2 års reklamationsret på cyklen
 • Alle Nihola’er bliver bygget i Kirke Såby ved Holbæk
 • Stellet er svejset i Vallensbæk
 • Alle dele, der kan produceres i Danmark, bliver produceret her
 • Nihola er bygget til det danske vejr, med beslag og bolte i rustfrit stål
 • Nihola har været på det danske marked i 25 år
 • Nihola er kendt for den gode sikkerhed, med en stærk transportkasse af ovale stålringe, lodrette stålstivere og et lavt tungdepunkt, der  giver stabil kørsel

Oplev Nihola ladcykel hos Baisikeli Cargo

Baisikeli Cargo er vores unikke ladcykel konceptbutik. Her finder du personale med 16 års erfaring med Nihola, og hjælper dig med at finde ligenetop den Nihola, der passer dig.

Baisikeli Cargo udenfor

Baisikeli Cargo
Ingerslevsgade 100
1705 København
26 70 02 29 tast 2
cargo@baisikeli.dk

Åbningstider
Mandag 8.30-17.30
Tirsdag 8.30-17.30
Onsdag 8.30-17.30
Torsdag 8.30-17.30
Fredag 8.30-17.30
Lørdag 10.00-14.00