🐣 LIGE NU: PÅSKE TILBUD PÅ CHRISTIANIA LADCYKEL

Nihola prisberegner

Nihola pris

Nihola pris? Beregn prisen på netop din Nihola med vores prisberegnere, og send den til din eller din partners email bagefter.

Nihola pris?

Din nye Nihola ladcykel bliver sandsynligvis en af de tre mest populære modeller; Family, 4.0 eller Low. Nihola ladcykler findes egentlig i otte forskellige modeller, men i denne prisberegner undlader vi specialcyklerne til kørestole, rehabilitering og taxicykler.

Men netop din Nihola pris kommer an på, hvilke tilvalg du vælger, f.eks. el-motor og transparent front – så brug prisberegnerne til, at finde netop din Nihola pris.

Nihola Family

Nihola Family er den klassiske ladcykel til børnefamilien med 1-2 børn. Med det store lad er modellen perfekt til børnetransport, hvor ungerne kan sidde i ly for det danske vejr, under kalechen.

Nihola 4.0

Nihola 4.0 har fået navnet, fordi den passer til den store børnefamilien med 4 børn eller institutionen. Modellen har to børnebænke, og lav børnevenlig indstigning i siden af cyklen. Da 4.0 er lidt længere, er den også udstyret med ekstra støtteben i fronten.

Nihola Low

Nihola Low er cyklen til ældre eller personer med fysiske udfordringer, på grund af den stabile køreglæde, og lave indstigningshøjde på helt ned til 32 cm. I den runde kasse foran er der plads til et barn, baggage eller indkøb.

Oplev Nihola ladcykel hos Baisikeli Cargo

Baisikeli Cargo er vores unikke ladcykel konceptbutik. Her finder du personale med 16 års erfaring med Nihola, og hjælper dig med at finde ligenetop den Nihola, der passer dig.

Baisikeli Cargo udenfor

Baisikeli Cargo
Ingerslevsgade 100
1705 København
26 70 02 29 tast 2
cargo@baisikeli.dk

Åbningstider
Mandag 8.30-17.30
Tirsdag 8.30-17.30
Onsdag 8.30-17.30
Torsdag 8.30-17.30
Fredag 8.30-17.30
Lørdag 10.00-14.00

X
Køb Danmarks billigste 17,4 Ah Promovec batteri til Christiania cykler her

Se prisen