OBS: Ingen levering af ladcykler i uge 28, 30 og 31.

Cykelværksted

Cykelværksted, som du finder i Valby og Slangerup, hvor der altid er åben for indlevering og afhentning af reparationer.

Vi brænder for at udvikle nye produkter – og det er her, drømme kommer til virkelighed. Ud over selv at bygge cykler, reparerer vi selvfølgelig også – alt lige fra et fladt dæk til en total reparation af hele din cykel. Vores mekanikere er kreative, innovative og vil med glæde lave din cykel – lige meget hvad problemet måtte være!

Åbningstider cykelværksted

Baisikeli har cykelværksteder i Valby og  Slangerup. I butikkens åbningstid, er der altid åben for indlevering og afhentning af reparationer. Alle vores mekanikere er ansat efter de gældende overenskomster (OK22), så de arbejder ikke i weekenden, eller på danske helligdage.

Gratis lånecykel

Hos Baisikeli vil vi gøre alt for, at vores kunder får den bedste service. Derfor har vi også lånecykler, så du ikke står uden en cykel, hvis din egen cykel er til reparation. Vores lånecykler er gratis indtil din cykel er klar til afhentning, plus 24 timer ekstra. Når din reparation er afsluttet, koster lånecyklen 50kr., per ekstra dag.

Baisikeli værksted