Cykelværksted

Cykelværksted, som du finder i Valby og Slangerup, hvor der altid er åben for indlevering og afhentning af reparationer.

Vi brænder for at udvikle nye produkter – og det er her, drømme kommer til virkelighed. Ud over selv at bygge cykler, reparerer vi selvfølgelig også – alt lige fra et fladt dæk til en total reparation af hele din cykel. Vores mekanikere er kreative, innovative og vil med glæde lave din cykel – lige meget hvad problemet måtte være!

Åbningstider cykelværksted

Baisikeli har cykelværksteder i Valby og  Slangerup. I butikkens åbningstid, er der altid åben for indlevering og afhentning af reparationer. Alle vores mekanikere er ansat efter de gældende overenskomster (OK22), så de arbejder ikke i weekenden, eller på danske helligdage.

Gratis lånecykel

Hos Baisikeli vil vi gøre alt for, at vores kunder får den bedste service. Derfor har vi også lånecykler, så du ikke står uden en cykel, hvis din egen cykel er til reparation. Vores lånecykler er gratis indtil din cykel er klar til afhentning, plus 24 timer ekstra. Når din reparation er afsluttet, koster lånecyklen 50kr., per ekstra dag.

Priser

Nedenfor kan du finde en gennemgang af priserne på de mest gængse reparationer. Priserne er vejledende, da det afhænger af, hvilke reservedele der skal bruges, og hvilken slags cykel der skal repareres.

I priseksemplerne er arbejdslønnen inkluderet. Vi fakturerer 600 kr. i timen og 150 kr pr. påbegyndt kvarter. Det betyder at jo flere reparationer du bestiller, desto billigere bliver det per reparation. Hvis der er særlige forespørgsler kan vores værksted kontaktes på telefon 26 70 02 29, eller gennem de enkelte butikker.

Serviceeftersyn

Vi kan tilbyde dig, forebyggende service på din cykel (2-hjulet) for kr. 360,00 pr. gang eller på din Nihola og  Christiania cykel, i Baisikeli Cargo, for kr. 600,- pr. gang.

Vi anbefaler, at du får foretaget service, på din cykel minimum 1 gang om året. Hvis du er meget afhængig af din cykel, eller køre mange kilometer dagligt, anbefaler vi service, minimum 2 gange om året. Husk du får gratis lånecykel, når du indleverer din cykel til service og/eller reparation hos Baisikeli.

Vejledende priser

Reparation Pris
Slangeskift 210 DKK
Service tjek (opretn. hjul, strmn./smøre af bevægl.dele, gearjust.) 360 DKK
Nihola & Christiania Bikes (opretn. hjul, strmn./smøre af bevægl.dele, gearjust. 600 DKK
Nyt dæk + slange (anti-puncture) inkl. montering 485 DKK
Nyt dæk + slange for & bag (anti-puncture) inkl. montering 960 DKK
Magnetlygter Reelight SL 100 eks. montering 375 DKK
Bremseklodser for eller bag inkl. montering 210 DKK
Bremseklodser for & bag inkl. montering 410 DKK
Gear/bremsewire skift 210 DKK
Gear/bremsewire skift inkl. sok 275 DKK
Opretning af hjul (+11 DKK per skiftet ege) 270 DKK
Ny kæde + tandhjul inkl. montering 510 DKK
Ny kæde + tandhjul i lukket kædekasse inkl. montering 650 DKK
Skærmsæt (kommer kun i sæt) inkl. montering 545 DKK
Nye håndtag inkl. montering 200-300 DKK
Nye standard pedaler inkl. montering 355 DKK
Ny krankboks standard inkl. montering 475-1000DKK
Ny krankboks Shimano inkl. montering 750 DKK
Klinge inkl. klingebolte (tandhjul foran) inkl. montering 500-800 DKK
Kurv eksl. montering 275-799 DKK
Bagagebærer inkl. montering 400 DKK
Skadeopgørelse ifbm. forsikringssag 270 DKK
Baisikeli værksted